A Foundation lehet kókusz rost vagy poliuretán hab

A Foundation lehet kókusz rost vagy poliuretán hab, amely szintén anti-allergén és nem mérgező anyag. A filc vagy gyapjú lehet alkalmazni, mint egy további réteget. Emellett vannak a kétoldalú és a modell. Különböző merevsége a felek célja a különböző korú gyermekek: merevebb (kókusz) – Baby frottír lepedő, rugalmasabb (latex vagy poliuretán) – több mint egy éves gyerekek számára.
kakoj-dolzhna-bit-detskaja-mebel-vibiraem-detskuju_1
Matrac néha aszimmetrikus alakú (egyik oldala vastagabb, mint a másik), szimulálva az inkubátor a kórházban található egy bizonyos szögben. Ezt annak érdekében, hogy elkerüljék az árvíz a gyermek idején regurgitáció. Melyik modellt választani kérdése szülők. Mindenesetre, emlékeznünk kell arra, hogy alátétet a párna nem ajánlott erre a célra szerint a gyermek fejét, hogy egy év alatt.

Cover természetes pamut ruhát (karton, festett vászon, jacquard) is varrt pamut, mint a pamut extra lágyság. Továbbá, ez az anyag hozzájárul a jobb levegőáramlást a hőt. Snake vagy egyéb rögzítő levételéhez a fedelet általában oldalán található.

2. A rugós matrac.
Típusú matracok gyerekeknek rugós matrac

Matrac gyermekek rugók

Úgy kell elhelyezni, mint egy univerzális frottír lepedő modell az újszülött, és az iskoláskorú gyermekek. Azonban minél több hasznos lesz mindegy a gyermekek évről évre nem csak aludni egy matracon, de aktívan hancúrozásra rajta, és még ugrani. Ezért a méret ilyen termékek gyakran 190 90 cm-es (bár ott is a hagyományos modell méret). Az újszülött, a jelenléte a tavasz nem játszik jelentős szerepet, mert a kis súly, a gyermek.

A készítmény, továbbá a rugók, jelen lehetnek blokk nemezből, kókusz rost és poliuretán hab. További eszközt szellőzés a matrac szolgálhatnak szellőzőnyílásokat nevű diffúzorok. Ez lehet, vagy egy keret nélküli keret, amely biztosítja a megőrzése alak hosszú ideig.
Hogyan válasszuk ki a megfelelő matrac egy újszülött

táblázat: válasszuk ki a megfelelő matrac

Azonban, ha az anya úgy dönt frottír lepedő, hogy az első néhány hónapjában együtt alvás a baba, még a legjobb matrac, vásárolt egy gyermekágy, kezdetben nem feltétlenül szükséges. Ezután a fiatal szülőknek kell vigyázni, hogy a saját ágy elég nehéz volt, és mégis rugalmas matrac, amely alátámasztaná a babát anatómiailag megfelelő helyzetben alvás közben.