Magas higiéniai és biztonsági

A matrac, amelynek célja a gyermekek aludni, meg kell egyeznie a méret a kiságy. Ha ez kisebb, mint a kerülete a bölcsőt, akkor folyamatosan húzza át, és adja ki a baba kellemetlenséget alvás közben. mérete általában tekinthető a mérete 120 x 60 cm. Ugyanakkor, ismerve a pontos hosszát és szélességét az alján a kiságy matrac, akkor vedd fel egy kicsit eltér a szokásos.

detskaja

Az újonnan született gyermek fogja tölteni a kiságyában sok időt, ami azt jelenti, hogy a matrac, hogy legyen jól szellőző, egy nedvességálló bevonatot, ha nem, akkor legalább egy levehető fedelet, amely könnyen eltávolítható, és öblítsük le, vagy mossa. Fontos szerepet játszott a töltelék. Természetes összetétele nem mindig azt jelenti, hogy illeszkedjen a gyermek legjobb. Például, ez teljesen természetes gyapjú vagy filc válhat allergiát okozhat a gyermekekben. Ezen felül, miután több hiányzott anya szivárog, mint töltőanyagok tehet közzé a kellő időben kellemetlen szagot.

Meg kell figyelni, hogy a burkolatot, amely főleg pamutból. Az újszülött fontos, hogy a borítón helyeken érintkezik a test hiányában durva varratok, kígyó, gombok és egyéb elemek, hogy okozhatja a gyermek szorongás alvás közben.

A jó ortopédiai tulajdonságokat

Mi nem beszélünk a kezelés már kialakult görbület a gerinc, hanem csupán azt, hogy a matrac egy újszülött elegendő merevséget. Ezután a gerinc egy kicsit kisgyermek lefekvéskor vegye természetes helyzetben. Gyermekorvosok erősen javasoljuk gyerekeket túl puha a felszínen, mint ebben az esetben, a törékeny gerinc deformálódhat. Nos ebben a tekintetben, az ilyen töltőanyag mint kókusz rost, amely szintén ad a matrac és a szükséges merevség és rugalmasság, elnyeli a szagokat és légáteresztő.
melyik a jobb, hogy válasszon egy matrac egy újszülött

a megfelelő matrac csecsemőknek

Megismerése után a fenti követelményeknek matracok csecsemőknek könnyen meghatározható a választott modell.
Típusú matracok gyerekeknek

Ahhoz, hogy megértsük, mi a jobb, hogy válasszon egy matrac a mi újszülött, el kell dönteni, hogy mennyi ideig kívánja használni a matracot:

1. Univerzális modell nélkül rugók és alkalmas a legkisebb morzsa, és azok számára, akik már 3-4 éve.
Típusú matracok gyerekeknek