A legtermészetesebb ebben a helyzetben az a kérdés

A legtermészetesebb ebben a helyzetben az a kérdés – mi vagyunk a tudatos szülők is igénybe vehet, hogy segítse a gyermeket, hogy dolgozzon ki egy ilyen értékes eszköz, a figyelem? És nem teszünk valamit, hogy tudjuk! Szakértők sokféle technikák és gyakorlatok a folyamat, amelyben a gyermek a képzés a figyelmet.
picture-9605
Csak az a fontos, hogy az ilyen munka volt szabályos. Ezen kívül, soha ne nyomja le a baba! Bármelyik foglalkoztatás miatt szórakoztató legyen, nem feszülten. Ellenkező esetben – ha csak hívja a gyerekek a vonakodás, hogy vegyenek részt.
A fő módszer kidolgozása a gyermek figyelmét

Minden rendelkezésre álló arzenál módszerek pedagógia fejlődésének figyelmet lehet csoportosítani néhány nagy csoportba azok célkitűzései alapján:

1. Azok, amelyek célja, hogy a fejlesztés a figyelmet. A pszichológia, ezek az úgynevezett “lektorálás minta.” A lényeg az, hogy kínál a gyermek egy bizonyos ideig, hogy megtalálja az azonos betűvel a szövegben (például az “A” betű). Fontos, hogy a szöveg volt elég nagy nyomtatott. Idővel, akkor megnehezítheti a problémát, és meg több betűt.

2. Azok, amelyek célja, hogy növelje az összeget a figyelmet, és a fejlesztés a rövid távú memória. A lényeg ezek a gyakorlatok is kínál a gyermek, hogy emlékezzen a sorrendben, amelyben az említett vagy más elemek (ez bármi lehet gondolni! Például, akkor kérheti a gyermek emlékszik, hogy rendezett a játékokat a szobájában, majd meghívja őt, hogy jöjjön ki, és itt az ideje változtatni néhány dolgot helyen, és amikor visszajön – kérdezi, hogy mi változott) röviden, a területen a képzelet -. hatalmas – ez kívánunk!

3. Azok, akik a vonat eloszlása ​​figyelmet. A legszembetűnőbb példa – kínál a gyermek, hogy végre két feladatot egyszerre. Például, olvasni egy verset, és mindegyik után olvasni bekezdés – clap (annyi változatban).

4. Azok, akik a vonat a készség kapcsolási figyelmet. A cél ezek a gyakorlatok – kényszeríteni a gyermeket, hogy megtanulják, hogy gyorsan váltsanak figyelmét. A klasszikus példa egy ilyen játék – fantasztikus szórakozást ehető – nem ehető “,” A fül-orr-plafon “, stb
Számítógépes játékok fejlesztésére figyelmet