Ha nincs beépített szekrény, meg szekrény a szobában

Ha nincs beépített szekrény, meg szekrény a szobában egy pár azonos méretű, amelyek mindegyike a gyerekek képesek lesznek kiadni a saját ízlése.

veres-sonya-ld15-mayatnik-s-yaschikom-bu.b

Ha azt szeretnénk, hogy megtervezzük a belseje a szoba az ikrek – lányok és fiúk – egy választott szín a falak, függönyök és egyéb kiegészítők, gyakran nincs probléma: rózsaszín és krémszínű, kék és pisztácia, vörös és barna, és mások. De ez sokkal nehezebb kiválasztani a színt, ha a szoba fog élni heteroszexuális ikrek: egy fiú és egy lány.

Ne légy ideges, mert van egy nagy számú Banaby.hu – textil és plüss játékok árnyalatú “uniszex” egyaránt alkalmas a fiúk és a lányok a belső terek. Például, homok és csokoládé paletta fehér és zöld színárnyalatok; világosszürke tónusok ezüst, kék és lila.

Továbbá, a design a szobában kell alkalmazni az ikrek klasszikus csíkos, cikáznak, geometrikus minta, amely lehet fellebbezni a gyerekek.

bútor

Emellett az alapvető bútorok (ágyak, asztalok és szekrények) ajánlott kiegészítése ilyen helyzet:

bankettek – ládák tárolására személyes tárgyait ikrek;
felfújja vagy széklet;
asztali mini fiókos szekrény ékszerek, gyűjtemények, irodaszerek;
egy pár fényes szőnyeg az ágy mellett;
dekoratív párnák;
eredeti éjjeli lámpák és egyéb kellemes és hasznos dolgok, amelyek segítenek, hogy hozzon létre egy barátságos, vidám és jó hangulatú a gyerekszobában.

Hogyan válasszuk ki a kiságy

Amikor egy fiatal család várja Banaby.hu – textil és plüss játékok a baba, van egy nagy baj, és a dolgok, amelyeket meg kell fejezni, mielőtt a gyermek születése. Ez – vásárolni ruhát újszülött babakocsik kiválasztás, a képzés szobában a baba, és természetesen vásárolni egy megfelelő gyermekágy, amely szolgál majd a nagyon megszületett a baba, és átlagban – az ő három év alatt. Ezért azt javasoljuk, hogy nagyon alaposan válasszon egy ágy, egy baba. Szükséges megismerni mindenféle ágyak, az alapanyagokat, amelyekből készülnek, és egy listát a gyártók, hogy készítsen biztonságos és hiteles bútorok a gyermekek számára.

By korosztályban kiságy három csoportba sorolhatók:

születéstől 6 hónapos – általában egy bölcsőt, bölcső;
6 hónapos és 3 éves – ez a kategória magában foglalja kiságy, playpens és kiságy, hintaszék;
3-7 éves vagy idősebb – az első nagy Banaby.hu – textil és plüss játékok ágy egy iskolás korú gyerek, akkor érettebb korú gyermekek csoportja, az ilyen típusú ágy nem lesz szó ma, mint ebben a kategóriában tartozik a standard ágy.