Készíts egy semleges fal (világosszürke vagy fehér)

Készíts egy semleges fal (világosszürke vagy fehér), de játszani a kiegészítők. Aszketikus fekete bútorok, lámpák, web vagy fekete barokk csillár. Számos gyár, hajlamos a gótikus design depresszív elemekkel a láncok és a rozsdás vas. Nézd, valami biztosan élvezni még te!
A falakat a baba szobájában lógott plakátok magazinok. Milyen alapon egyszerűsíteni színes káosz?
Svetlana Oraevskii, designer Babaágyak – Banaby.hu, a tervező
065b3c8c7bc17cdda18e5da55974edf1

Háttérképek valószínű, hogy túlélje a támadás ragasztó plakátok. Ezért előkészíti a fal festés, matt festék használata, az a fajta, hogy lehet mosni minden alapszín más, mint a vörös, és hígítva a számítógép színezés kellemes az Ön és gyermeke sápadtsága. És írja le egy biztonságos helyen több színezett festék retusálhatunk ha szükséges, a megfelelő helyeken.
Teenage fia esett a fekete-fehér tapéta a Brooklyn-híd. Hogyan, hogy a többi fal?
Daria külföldön, egy szakértő a szín

Daria külföldön, egy szakértő a szín

A folytatása a választott téma Babaágyak – Banaby.hu, a színes és a szimbolizmus az amerikai zászló – vízszintes kék-fehér csíkos szélessége 15 cm, a falak mentén (kék razbelit). A fehér négyzet – ahol célszerű a helyét és elhelyezése a bútorok – néhány vörös csillag egy sorban vagy véletlenszerűen.

A második lehetőség -, hogy választani néhány világosabb árnyalatú jelen a képen (például a szín az ég alatt a híd), és festeni a falakat, hogy a szín. Ez akromatikus jó belső fog kinézni, mint egy fényes vörös kiegészítők.
Lánya úgy döntött, a barack háttérkép. Mi legyen a bútorok és a függönyök?
Tatiana Kuz’micheva vezetője, a “InterDekor” textil stúdióban

Tatiana Kuz’micheva vezetője, a “InterDekor” textil stúdióban

A lányok jobb választani bútorok tej cumik vagy fehér. A függöny varrni szatén (a fényes hatás) mellett tejes barack a pick-up-íj. Tüll illik fényes, világos, szín pezsgőt.

10 hibát a design gyerekszobák

A jó design – illusztrálja a kényelem, az esztétika, a stílus és a funkcionalitás, de ha nem kell figyelembe venni, legalább az egyik ilyen komponens, a belső lehet megfosztani a juttatások.

Gyerekszoba kell lenni sokoldalú szempontjából belső elrendezése. A szülők, van néhány alapvető feladatot kell elvégezni kedvéért a gyermek és, és az ő anyja és az apja volt benne, a biztonság és a kényelem a szobában.

Mindegy, vannak olyan esetek, amikor cumik a gyakori hibák elkerülése érdekében a tervezés gyerekek nem lehetséges, ezért ajánljuk, hogy a munka a hibák és helyes nyilvánvaló és rejtett hibákat.
Hibák és hogyan lehet legyőzni őket