További színek a belső is nagyon világos

További színek a belső is nagyon világos. Ez a tiszta napenergia gyümölcs árnyalatok nélkül mesterséges émelyítő. Látod, hogy a színe zöld alma, érett dinnye és korall együtt halvány türkiz hangok a falak, ami a hangulat, színes korallzátonyok.
detsk40
A klasszikus megközelítés. Paul természetes fából, fehér falak, fehér pamut takaró, egy kicsit csíkos textil, fonott bútorok, a mellkas, a szőnyeget a rattan. Foltok a kék vagy türkiz színű díszítéssel, kagyló és a csillagok a hajók az üveg.

«Hajózási».

Egészen más hangulat. Az alapja a stílus – szigor, nagy kontrasztú, szalag, navigációs attribútumokat. Ideális fiúk.

A domináns piros – szokatlan megközelítés a téma a tenger, amely egy látványos eredményt. Felhívjuk figyelmét, hogy az összes ezeket a belső – semleges alapon, a kombináció a sima falak és tömör bútorok.

Hajózási témát hoz lefedő: sötétkék, piros, szalag és a sejt. Nem olcsó ajándéktárgyak, mentőgyűrűnek, akkora, mint egy csészealj, az óra-kerék és más talmi. Egy ilyen belső Inkább volt egy kormánykerék, amely megkülönböztethetetlen a valódi, drága modell jachtok. Lakonikus belső lehetővé teszi, hogy összpontosítson a dekoráció a szobában. Háttérkép egy tengeri téma hosszú ideig biztosítva lenne a fürdőszoba az ő szerepe. Sima belső könnyen átalakíthatók a jövőben, alkalmazkodva az ízlését a növekvő fiú.

Tervezz egy gyermek szobájában

Egyes szülők úgy vélik, hogy a gyermek szükségképpen a saját szobájába. Mi kiságy a szülők hálószoba, mellette egy doboz játék – ez az ő területe. De ez teljesen rossz megközelítés. A gyermek saját helyet, helyüket ez még mindig egy kis világ. Privát szoba egy tökéletes lehetőség. A kanapé, játékok, asztal, szekrény, minden olyan, mint ez ad a gyermek egyfajta stabilitás, a biztonság, az önbizalmat.

De hogyan lehet felszerelni a gyerekek? A környezet és inspirálta ugyanakkor megnyugtató a gyerek. Hogyan ne vigyük túlzásba a fényes árnyalattal és ugyanakkor nem teszi a szoba túl unalmas?

Íme három alapvető pont:

Először is, a tervezés, a helyiség megfelelő sokoldalú korát tekintve a baba, mert nőnek olyan gyorsan, és a javítás minden évben – a három dolog lesz nagyon problematikus.