Székek transzformátorok

Etetőszék

Klasszikus modell, jól bevált és tapasztalatot állítja anyukák. Ezek a székek gyakran (de nem mindig) felszerelt kerekek a könnyű mozgatáshoz a ház körül, képesek arra, hogy módosítsa a ülésmagasság, felszerelt asztal és eltávolítja a legfontosabb dolog -, hogy gyorsan és egyszerűen kitesz egy nagyon kompakt méretben. Székek Az ilyen típusú előírt takarmányozási és szinte az összes gyártó, és talán a legnépszerűbb sok éven át.

8

Ez egy lehetőség azok számára, akik élvezik a megnövekedett funkcionalitás és azt tervezi, hogy az akvizíció sokáig. A leggyakoribb lehetőség Transformers: székek, befordulás külön asztal és szék, székek és ringató. Az első típus fogja szolgálni Önt hosszú ideig – akár 5, és még több évig, a második pedig egy nagyszerű módja annak, hogy a baba, ha szüksége van egy tartalék perces, vagy akár kettő.

Booster és szerelt etetőszék
A viszonylag új keletű találmány, a funkcionalitás ami valamivel kisebb, mint a látványos megjelenést. Ezek a székek csatolták a szokásos nagy szék, vagy közvetlenül az asztalra. Ezek nagyon kompakt, de nem mindig könnyű használni. Hírverő nagyon pontos ragaszkodás a székre, és úgy tervezték, egy rövid ideig tartó használat, azok nem állnak rendelkezésre lépést mellett a felnőtt gyermek nem lehet nagyon kényelmes, mert a kis helyen.